• Uw klanten blij maken

  • Flexibel en multi-inzetbaar

  • Persoonlijk & schaalbaar

  • We helpen u graag

Uw klanten blij maken door net dat onverwachte extra te geven: Dat werkt! Ruud Kreuwels, Desk Services, initiatiefnemer Totaalcadeau

Uw klanten blij maken

Cadeaus krijgen is leuk, het geven is geweldig!

U kent het wel, ondanks alle goede intenties en service, gaat er af en toe wat mis. Uw klant is loyaal, maar toch... Op zulke momenten is het fijn om te kunnen zeggen: hier speciaal voor jou een cadeau, alsjeblieft!

Wij bieden een flexibele en multi-inzetbaar platform waarmee u uw klanten kunt belonen, tegemoetkomen of tevreden kunt stellen. Totaalcadeau is een concept waarbij we (eventueel in uw huisstijl) een online platform voor u leveren waar uw klanten een cadeau naar keuze kunnen kiezen. Dit kan in allerlei prijsklasses, passend bij uw budget.

U overhandigt zelf een tegoedcode (al dan niet in cadeauverpakking, of per e-mail) aan de klant. Daarbij heeft u uiteraard volledige controle over het contactmoment. Tegelijk met het geven van het cadeau een ideaal moment om bijvoorbeeld uw nieuwe productaanbod onder de aandacht te brengen.

Zo kunt u op eenvoudige en persoonlijke wijze uw klanten blij maken.In uw situatie

Terugroepactie

Helaas moet een auto terug naar de garage in verband met een terugroepactie. Vervelend voor de eigenaar. Geef een cadeau om er toch een positief moment van te maken!

Klantenservice

Heeft u klachten over een bepaald product of bestelling, ondanks alle goede intenties? Laat uw klantenservice makkelijk en eenvoudig een cadeau geven.

Aftersales

Beloon uw klanten voor een aankoop of bijvoorbeeld het invullen van een enquête.

Uw situatie?

We komen graag in contact met u om een mooie invulling te geven voor uw situatie!

Wat wij bieden

Een eenvoudige manier om uw klanten iets extra te geven

We bieden een online omgeving waar uw klant terecht kan om een cadeau naar keuze uit te zoeken. Waarom is dit eenvoudig voor u? We leveren een beheeromgeving waar u het budget, assortiment en looptijd kunt bepalen. U kunt er voor kiezen om zelf codes te genereren in de backend (on demand), deze eventueel te koppelen met uw eigen CRM-pakket, of vooraf codes te laten drukken. Bijvoorbeeld om in een mooie geschenkverpakking te leveren. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ruime keuze in assortiment

U kunt er voor kiezen om uw klanten uit ons standaard assortiment te laten kiezen. Maar eventueel kunt u ook eigen producten toevoegen. Denk daarbij aan een tegoedbon voor uw eigen product of dienst. Daarmee verlaagt u de kostprijs van een beloning en ziet u de klant zeker nog een keer terug! Mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee.

Voor diverse doeleinden te gebruiken

Multi-inzetbaar, wat houdt dat in? U kunt ons platform inzetten bij elk denkbaar moment met uw klant. Gewoon als extra, om uw waardering te laten zien. Of als tegemoetkoming bij bijvoorbeeld een terugroepactie. Of wat te denken bij klachten? Het probleem oplossen voor de klant komt eerst, maar daar bovenop nog een leuk extra'tje geven, maakt het helemaal goed.

Aan te passen aan uw huisstijl

Het is mogelijk om het platform waar uw klanten de tegoedcode inwisselen, aan te passen aan uw huisstijl. Zo kunt u dit echt als onderdeel van en in lijn met uw reeds bestaande communicatie met de klant vereen laten komen.

Jarenlange ervaring en kennis van de markt

Desk Services, initiatiefnemer van Totaalcadeau, is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in het vorm geven aan en afhandelen van allerlei acties. Denk daarbij aan het optuigen van een beloningssysteem voor loyale klanten, cashback acties, realiseren van all-in-one oplossingen voor cadeaumomenten. We staan met een ervaren en enthousiast team klaar voor u!

Al onze oplossingen zijn afgestemd op het door u gewenste resultaat.

Neem contact op

Wilt u meer weten over Totaalcadeau? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons: +31(0)43-4582454
We komen graag met u in contact om een bij u passende oplossing te vinden!

Bedankt! Uw bericht is verzonden en we nemen snel contact met u op.